Empresa

Solucions Manresa és una consultoria tècnica d’enginyeria, en la vessant més executora de l’enginyeria amb l’objectiu d’aportar valor al nostre client. Està formada per un equip pluridisciplinar de professionals: enginyers industrials, enginyers agrícoles, enginyers forestals, ambientòlegs, empresistes i altres.
Som experts en la gestió i legalització d’activitats, en projectes constructius, en gestió de residus i en la gestió del sòl rústic. Ordenem el territori, el desenvolupem, el gestionem, el projectem i legalitzem tan les activitats com les construccions que s’hi desenvolupen.

Ens adrecem a empreses privades, particulars i administració pública que tinguin qualsevol necessitat: constructiva, gestió de finques, industrialització de sectors, estudis viabilitat econòmica etcètera.

Cultura d’empresa

Solucions Manresa està formada per un ampli equip de professionals als que ens agrada implicar-nos de forma decidida amb els projectes que ens encarreguen, amb l’objectiu d’assolir els resultats esperats.

El factor humà i el treball en equip són factors clau per portar a terme la majoria dels projectes amb els que treballem. Aquesta manera de fer es basa en la comunicació, el compromís, la col·laboració, el coneixement, la creativitat… i la confiança.
El repte de superació ens ha portat a buscar noves oportunitats, provocant el desenvolupament de projectes propis basats en la professionalitat i l’experiència en els sectors en els que treballem. Tot això, ve impulsat d’un tret molt important dins del nostre equip l’entusiasme per créixer i millorar.

Tots aquest són la base de la nostra cultura d’empresa, que volem que es conegui i assumeixi com a principis culturals propis de SOLUCIONS, per desenvolupar un alt grau d’integració en l’empresa.

Missió

Treballar per assolir l’èxit del client, contribuint a formar un territori millor per les persones i vetllant pel creixement professional dels integrants de l’equip.

Valors

ACTITUD
Recerca proactiva i positiva de solucions

HONESTEDAT
Coherència i sinceritat

CONSTÀNCIA
Fermesa i perseverança

OPTIMISME
Mentalitat de creixement

SIMPATIA
Gaudim i encomanem-ho