Informació+Dossiers

Inversió en agricultura

Inversió en agricultura 02/04/2013 Publicat per solucions

Solucions Manresa ha desenvolupat diversos projectes d’inversió i desenvolupament en agricultura i ramaderia a nivell internacional. La trajectòria tècnica dels darrers anys ens avalen com a coneixedors de les tendència d’un mercat globalitzat. L’èxit del desenvolupament d’un projecte de cultiu requereix d’un control tècnic i econòmic de tots els factors que hi puguin incidir.

L’agricultura i ramaderia esdevé actualment, un sector productiu a l’alça davant de les necessitats globals de satisfer unes necessitats creixents. El coneixement de cadascun dels processos determinen l’èxit del projecte de desenvolupament de noves explotacions d’agricultura i ramaderia, tan a nivell nacional com internacional.

Project management: Hem liderat el  desenvolupament de cultius de cereal i blat de moro a Romania, amb una superfície superior a les 500 ha. Solucions Manresa ha estat dirigint la implantació i desenvolupament del projecte i dels cultius, oferint els nostres serveis dins del projecte “Land Solutions“.

Acompanyament en experiències internacionals: S’ha col·laborat en desenvolupar una estratègia de mercat en la comercialització càrnica a Ucraïna.

Plans de millora agrícola: Desenvolupem projectes de millora i expansió d’explotacions existents tan a nivell agrícola com ramader

Inversion agricultura y ganaderia
Title : Inversion agricultura y ganaderia
Caption :
File name : Inversion-agricultura-y-ganaderia.pdf
Size : 1 MB
Inversion agricultura y ganaderia.

 

 

Inversion agricultura y ganaderia
Title : Inversion agricultura y ganaderia
Caption :
File name : Inversion-agricultura-y-ganaderia.pdf
Size : 1 MB