Blog

Fira de biomassa forestal de Catalunya

21/12/2012 Publicat per solucions

Vic, 21-23 de febrer de 2013. Es posa en marxa la 2ª edició de la Fira de biomassa forestal de Catalunya. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, l’Instut Català de l’Energia, el Centre de la Propietat Forestal, els Consells Comarcals de la Selva i d’Osona , i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta segona edició de la fira esdevé de nou oportunitat per a:

1.- Establir una plataforma de divulgació per tal de promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells

2.- Ser un referent, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús.

3. Crear un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinèrgies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La Fira està adreçada a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa: enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuidors de biomassa, així com també als consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, adiminstradors de finques, etc…). Així mateix, la fira també està adreçada a la ciutadania en general per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

L’entrada serà gratuïta. Trobareu tota la informació en aquesta pàgina web, així com l’actualitat que es vagi generant, aparicions en premsa, etc.

 

Font informació:  http://www.firabiomassa.cat