Blog

Arriba la World Pork Conference, punt de referència del sector porcí

29/09/2011 Publicat per solucions

Els dies 6 i 7 d’octubre se celebrarà a la ciutat alemanya de Bonn la sisena edició de la World Pork Conference, un dels esdeveniments més destacats de la indústria porcina que organitza cada dos anys el Secretariat Internacional de la Carn.

Aquest congrés reunirà experts d’alt nivell entre els que hi haurà representants d’empreses internacionals, la Comissió Europea, l’Organització per l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) i l’Organització per la Sanitat Animal (OIE) entre altres. La conferència vol ser un espai que fomenti el treball en xarxa dels membres del sector arreu del món.

Durant el congrés es discutiran els principals reptes del sector repartits en tres conferències diferents: “Mercats, seguretat alimentària i política”; “Sanitat animal, benestar animal i sostenibilitat” i “El porc, qualitat i comerç”. Durant aquestes conferències es plantejaran preguntes com per exemple com fer front a l’abastament futur d’energia barata, com afrontar la demanda creixent de porc, de quina manera l’energia biològica pot influir en l’oferta d’aliments, i quines són les demandes d’arreu del món.

El Secretariat Internacional de la Carn (IMS) organitza aquest congrés cada dos anys i l’atorga a un membre diferent de l’organització. És el primer cop que se celebra a Alemanya després que en les dues anteriors edicions es fes a Xina. El congrés l’organitza l’Associació Alemanya de la Carn (VDF) amb el suport del Ministeri Federal d’Alimentació, Agricultura i Protecció del Consumidor.

Font informació: Ruralcat

Més informació: World Pork Conference